Isteni, friss, üde Húsvéti süti az asztalra! Gyorsan elkészíthető, ha nincs kedved órákat a sütő mellett ácsorogni.
Nálunk ezt a kevert sütit mindenki imádja, és elmaradhatatlan fogása az ünnepi menűnek!
Próbáljátok ki!
Én ezzel a recepttel kívánok kellemes húsvéti ünnepeket!
Hozzávalók:
60g kókuszliszt
40g teljeskiörlésű tönkölyliszt
55g eritrit
3 egész tojás
1 ek. vanília
1 ek. fahéj
1/2 dl olaj
1 kefír
250g erdeigyümölcs
Elkészítés
A tojásokat külön választjuk két tálba. A sárgájához adom az 55g eritritet, vaníliát, fahéjat és habosra keverem. Utána szitálom hozzá a liszteket és a maradék adalékanyagot. A legvégén pedig a kefírt és az olajat, majd egyneművé keverem.
A tojások fehérjét csipet sóval kemény habbá verem, és óvatosan beleforgatom a masszába.
250g gyümölcsöt is hozzáadom, formába teszem, majd 180 fokon sütöm 40-50 percet.
Kihűlve kiveszem a formából, majd tálalom.
Jó étvágyat!
12 db esetén egy szeletben 5,2 g ch található