Szerintem meg ne foglalkozz senkivel, fantasztikus a blogod! Én még csak pár hete akadtam rá. Van a családban 2 cukorbeteg is, ezért állandóan nézzük a receptjeidet. Végre egy blog, ahol az ételek ch tartalma is fel van tüntetve.Én is nemrég kezdtem bele, hogy kedvenc receptjeimet egy blogon megosszam. Kizárólag hobbi szinten sütök, amit le is írtam. Eddig 2 hozzászólást kaptam, de mind jól lehúztak. :) Nem értem mi vezérli ezeket a negatív kommentelőket. Ha vkinek van vmi jó tanácsa, elfogadom,mert nem vagyok profi, de csak azért kommentet írni, hogy leszólja más munkáját... További sok sikert a bloghoz!
Ez a blog azoknak szòl, akik cukorbetegek, vagy ch mentesen szeretnének finomságokat enni. Ez gondolom elkerülte a figyelmeteket, mielőtt okosságokat írtatok. Az ő életüket, ill. Saját életemet szeretném mosolygòsabbá tenni az általam fejlesztett receptekkel. Nem önjelölt blogger vagyok, hanem egy cukorbeteg, aki megunta a sok édesítőszeres műkaját, amit elénk tolnak. Nekünk fontos a mérhető ch érték, mert az egész életünk a mérésekről szòl. Az én ízvilágom ez, ill. Nem értek egyet továbbá azon ítélkezőkkel, akik az eritritet vagy steviát egy napon említik a többi ipari édesítővel. Köszönöm.
a dzsemfixes dolgokat nem szabad dunsztba tenni, mert nem zselésedik-keményedik meg, ráadásul nem is érdemes, mert a cukormentes lekvárhoz való dzsemfixben van tartósítószer
Soha nem értettem, hogy miért kerül mindig önjelölt, kutyaütő szakácsok blogja az indexre. Mi alapján válogatnak? Tényleg nincs jobb?
Idekattintottam, mert érdekelt a cukor nélküli lekvár. Erre olvasom, hogy eritrit vagy édesítő... ÁÁÁááá, nagy kaland.
Aki a szilvalekvárt édesíti, az bármilyen aljasságra képes. A szilvában éppen elég cukor és sav van ahhoz, ne kelljen egyiket se pótolni. Ja, hogy macerás, fárasztó addig főzni, amíg kellene? Akkor egy még gyorsabb megoldás: vedd meg készen a boltban.
Főzött termékekbe (lekvárfélék, szörpfélék) tartósítót rakni nem csak felesleges pénzkidobás, hanem felesleges méregkeverés. A főzés pont megfelelően csírátlanít.
Szilvát (és minden más gyümölcsöt) nem dzsemfixszel kell sűríteni, hanem főzéssel. A felezett szilvából csak akkor lesz krémes pempő, ha turmix szárral kevergeted.
Nagyon örülök, hogyha tudok segíteni nektek! Kívánom, hogy találjatok a számotokra megfelelő recepteket a blogomon, és szívesen fogadom a visszajelzéseteket, hogyan sikerült elkészíteni, és bevált e az adott recept, amit elkészítettetek.
Átnézem majd a receptjeidet, a párom is szeretne néha édességet enni.Ő ugyan nem inzulinos még, de II.típusú cukorbeteg.
Igazán remek, hogy megosztod a saját tapasztalataidból született recepteket, mert tényleg nagyon sok embernek segítesz ezzel
Nagyon rendesek voltak, csak a sablont kellet megterveznem Photoshoppal és jeleznem, melyik modult szeretném jobbra:-)
Amúgy az oldaldobozok, facebook html doboz, abba kell beírni egy html kódot.
Utolsó kommentek:
na__most__akkor 2015.05.09. 16:59:49
Ha valami édességre vágynál hétvégén.
TÚROS...
Bejegyzés: Epres-túró torta
tesztert241 2014.10.30. 10:25:54
Bejegyzés: Lekvárfőzés cukor hozzáadása nélkül (fahéjas szilva)
Krakk Panka 2014.08.06. 11:43:20
Bejegyzés: Lekvárfőzés cukor hozzáadása nélkül (fahéjas szilva)
Lady.Bird 2014.08.02. 12:44:12
Bejegyzés: Lekvárfőzés cukor hozzáadása nélkül (fahéjas szilva)
gabardin 2014.08.02. 06:48:02
Idekattintottam, mert érdekelt a cukor nélküli lekvár. Erre olvasom, hogy eritrit vagy édesítő... ÁÁÁááá, nagy kaland.
Bejegyzés: Lekvárfőzés cukor hozzáadása nélkül (fahéjas szilva)
seahawks 2014.08.01. 22:38:31
Bejegyzés: Lekvárfőzés cukor hozzáadása nélkül (fahéjas szilva)
2014.08.01. 20:32:01
Főzött termékekbe (lekvárfélék, szörpfélék) tartósítót rakni nem csak felesleges pénzkidobás, hanem felesleges méregkeverés. A főzés pont megfelelően csírátlanít.
Szilvát (és minden más gyümölcsöt) nem dzsemfixszel kell sűríteni, hanem főzéssel. A felezett szilvából csak akkor lesz krémes pempő, ha turmix szárral kevergeted.
Bejegyzés: Lekvárfőzés cukor hozzáadása nélkül (fahéjas szilva)
Krakk Panka 2014.04.26. 10:07:34
Nagyon örülök, hogyha tudok segíteni nektek! Kívánom, hogy találjatok a számotokra megfelelő recepteket a blogomon, és szívesen fogadom a visszajelzéseteket, hogyan sikerült elkészíteni, és bevált e az adott recept, amit elkészítettetek.
Köszönöm, hogy írtál!
Üdv: K. Panka
Bejegyzés: Bemutatkozás
Kutyuska 2014.04.26. 06:47:00
Igazán remek, hogy megosztod a saját tapasztalataidból született recepteket, mert tényleg nagyon sok embernek segítesz ezzel
Bejegyzés: Bemutatkozás
Krakk Panka 2014.04.14. 00:28:46
Nagyon rendesek voltak, csak a sablont kellet megterveznem Photoshoppal és jeleznem, melyik modult szeretném jobbra:-)
Amúgy az oldaldobozok, facebook html doboz, abba kell beírni egy html kódot.
Üdv:
Panka
Bejegyzés: Madártej Panka módra :-)
Digital Station 2014.04.10. 11:36:13
tetszik a blogod !
Kis segítséget kérnék, mivel én is most indítok egy blogot, látom a tied milyen profi.
Hogyan lehet beépíteni a facebook oldaldobozt ?
Hogyan lehet kicserélni a felső ( header ?) fotót ?
Köszönöm,
Péter (Mona)
Bejegyzés: Madártej Panka módra :-)
Krakk Bálint 2014.04.04. 10:08:44
Bejegyzés: Mandulás meggyes lepény