Van úgy, hogy szinte semmi időnk sincs, de azért szeretnénk valami finomat gyorsan elkészíteni.
Érdemes kipróbálni, megéri ;)
Hozzávalók:
100 g teljeskiörlésű tönköly liszt
100 g kókuszliszt
5 ek. eritrit
1 tk. sütőpor
1/2 tk. szódabikarbóna
250 g natúr krémsajt ( Én Hajdú krémsajtot használok)
1/2 dl olivaolaj
2 egész tojás
40 g durvára aprított 85-95%~ os étcsokoládé
Elkészítése:
180 fokra előmelegítjük a sütőt.
A hozzávalókat a fent látható sorrendben keverőtálba tesszük, habosra keverjük, majd
tortaformába tesszük, amit 20-25 perc alatt készre sütünk.
Kivesszük a formából és a tetejét 1-2 ek natúr joghurttal elkevert diabetikus, vagy házi cukormentes sárgabarack lekvárral, ami 1 tk. megkenjük.
Apróra zúzunk még 10 g étcsokit és rászórjuk. Mivel még meleg a kész süti, a csoki megolvad rajta
Hagyjuk kihűlni és utána fogyasszuk!
Jó étvágyat!
Az egészben 90-95 g szénhidrát van, 12 szelet esetén 1 szeletben 7,5-8 g ch található.