2014. december 02. 11:18 - Krakk Panka

Ünnepi kávés pillanatok (diabetikus, de nem fogyókúrás)

kávés pillanatok1.jpg

Hozzávalók:

krém:

250 g mascarpone 

100 g puha vaj és 3 ek eritrit

2 egész tojás

--------------------------------

2 tojás

125 g mascarpone

100 g eritrit

100 g t.k. tönkölyliszt

70 g kókuszliszt

1/2 csomag sütőpor

2 ek. instant kávé 1 dl vízben feloldani

1/2 vaníliarúd kikapart belseje

2 ek keseű kakaópor

kávés pillanatok2.jpg

 

Elkészítése:

180 fokra előmelegítjük a sütőt.

A hozzávalókat összekeverjük csomómentesre és 50 perc alatt készre sütjük.

Hűlni hagyjuk, majd 3 felé szeljük a piskótát.

Elkészítjük a krémet közben, és 20 percre betesszük a hűtőbe, hogy a vaj összerántsa és krémesebb legyen az állaga.

Megkenjük a rétegeket, majd egymásra illesztjük őket és a maradék krémmel nyakon öntjük a sütinket.

Minimum fél napot hűtjük tálalás előtt.

Jó étvágyat!

 

átlag 170,7 g ch található a süteményben.

20 szeletre vágva 1 szeletben 8,5 g ch van

 

Elkészítése:

A hozzávalókat egy keverőtálban krémesre keverjük és 180 fokon 50 percet sütjük tetszőleges szilikon formában.

Mikor meghűlt 3 részre vágjuk. Kikeverjük 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cukormazas.blog.hu/api/trackback/id/tr96928281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása