Hozzávalók:
1 mk. szódabikarbóna
2 ek. tejföl, vagy joghurt
1 csipet só
4 ek. eritrit, vagy édesítő
2 egész tojás
250 g mandula darálva, vagy liszt formájában...,vagy (150 g mandula és 100 g kókuszliszt is lehet)
Elkészítése:
180 fokra melegítjük a sütőt.
Kimagozzuk és felezzük egy tálba a cseresznyeszemeket, majd félre tesszük. ( aki szereti rum aromába is áztathatja).
Előveszünk egy nagyobbacska keverőtálat és beleütjük a tojásokat, a vaníliát, az édesítőt, a joghurtot, majd a habverő legmagasabb fokozatán egyneművé keverjük. Utána hozzá adjuk a többi adalékot is.
Fakanállal masszává keverjük és egy tetszőleges sütőformába egyenletesen terítjük szét a masszát.
A tetejére tesszük a cseresznyéket és aranyszínűre sütjük.
Az egész süteményben 61 g szénhidrát található.
Jó étvágyat!