2014. június 24. 09:00 - Krakk Panka

Cseresznyés pite

 

cs pite.jpg

 

 Hozzávalók:

1 mk. szódabikarbóna

2 ek. tejföl, vagy joghurt

1 csipet só

4 ek. eritrit, vagy édesítő

2 egész tojás

250 g mandula darálva, vagy liszt formájában...,vagy (150 g mandula és 100 g kókuszliszt is lehet)

Elkészítése:

180 fokra melegítjük a sütőt.

Kimagozzuk és felezzük egy tálba a cseresznyeszemeket, majd félre tesszük. ( aki szereti rum aromába is áztathatja).

Előveszünk egy nagyobbacska keverőtálat és beleütjük a tojásokat, a vaníliát, az édesítőt, a joghurtot, majd a habverő legmagasabb fokozatán egyneművé keverjük. Utána hozzá adjuk a többi adalékot is.

Fakanállal masszává keverjük és egy tetszőleges sütőformába egyenletesen terítjük szét a masszát.

A tetejére tesszük a cseresznyéket és aranyszínűre sütjük.

 Az egész süteményben 61 g szénhidrát található.

Jó étvágyat!

 

cs pite 3.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cukormazas.blog.hu/api/trackback/id/tr646388459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása