2014. június 20. 09:19 - Krakk Panka

Csokis keksz

cs keksz2.jpgHozzávalók:

150 g mandula liszt v darált mandula

150 g kókuszliszt

200 g vaj olvasztva

100 g eritrit, vagy édesítő

100 g 80- 85 % étcsokoládé olvasztva

cs keksz.jpg

Elkészítés:

175 fokra melegítjük a sütőt.

A hozzávalókat összedolgozzuk és kis golyókat formázunk a kezünkkel a tésztából. Sütőpapíros tepsibe helyezzük őket egymástól 2 cm távolságokra, majd kicsit megnyomjuk a közepüket az ujjunkkal, hogy kekszformájuk legyen.

15 percig sütjük. Amikor kivesszük a sütőből hagyjuk szilárdulni mert a vajtól még puha.

Kihűlés után fogyasztható a ropogós, omlós csokis keksz.

Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://cukormazas.blog.hu/api/trackback/id/tr206376821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása