2014. június 13. 09:00 - Krakk Panka

Mennyei capuccino

capuccino1.jpg

Hozzávalók

125 g korpovit keksz vagy diabetikus keksz

100 g olvasztott vaj

2 ek. eritrit

------------

krém:

250 g mascarpone krém

1 ek vanília kivonat

4 ek eritrit

1 tasak 2 in 1 capuccino vagy kávé por 1 dl forró vízben

1 kis csomag habfixáló

capuccino4.jpg

Elkészítés

A kekszet aprítóval finomra daráljuk, majd az eritritet és az olvasztott vajat elkeverjük benne.

Belenyomkodjuk egy tortaformába a kekszes alapot és 170 fokon 10 perc alatt megsütjük, majd hűlni hagyjuk.

Elkészítjük a krémet mialatt hűl a tortalap. Habverővel, vagy az aprítógéppel habosra keverjük a krém hozzávalóit, és a legvégén habfixálót teszünk bele, ettől áll össze újra a kávékrém.

Ráhalmozzuk a tortalapra és hűtőben minimum 1-2 órát hagyjuk pihenni.

Hidegen tálaljuk.

Jó étvágyat!

tápanyag tartalom

Az egészben (8 szeletes) 91 g ch, 99 g zsír, 1417 Kcal

1 szeletben 11,3 g ch, 12,3 g zsír, 177 Kcal van

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cukormazas.blog.hu/api/trackback/id/tr996296288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása