Hozzávalók
125 g korpovit keksz vagy diabetikus keksz
100 g olvasztott vaj
2 ek. eritrit
------------
krém:
250 g mascarpone krém
1 ek vanília kivonat
4 ek eritrit
1 tasak 2 in 1 capuccino vagy kávé por 1 dl forró vízben
1 kis csomag habfixáló
Elkészítés
A kekszet aprítóval finomra daráljuk, majd az eritritet és az olvasztott vajat elkeverjük benne.
Belenyomkodjuk egy tortaformába a kekszes alapot és 170 fokon 10 perc alatt megsütjük, majd hűlni hagyjuk.
Elkészítjük a krémet mialatt hűl a tortalap. Habverővel, vagy az aprítógéppel habosra keverjük a krém hozzávalóit, és a legvégén habfixálót teszünk bele, ettől áll össze újra a kávékrém.
Ráhalmozzuk a tortalapra és hűtőben minimum 1-2 órát hagyjuk pihenni.
Hidegen tálaljuk.
Jó étvágyat!
tápanyag tartalom
Az egészben (8 szeletes) 91 g ch, 99 g zsír, 1417 Kcal
1 szeletben 11,3 g ch, 12,3 g zsír, 177 Kcal van