2015. május 19. 10:24 - Krakk Panka

Mákos- meggyes piskóta

image_16.jpg

Hozzávalók:

200g zabpehely liszt

50g darált mák


100g eritrit

1 kiskanál vanília

1 csipet só

1 teáskanál sütőpor és szódabikarbóna 

2 egész tojás

1 kispohár natúr joghurt

3 evőkanál kókuszzsír

pici fahéj ( tetszőleges mennyiségben, de el is hagyható)

a tetejére magozott meggy 300 g

Elkészítése:

Az összes hozzávalót egy keverőedényben csomómentesre keverjük, majd sütőpapírral kibéleljük a tepsinket és beleöntjük a masszát. A tetejére tesszük a gyümölcsöket és aranyszínűre sütjük 180 fokon.

30 db esetén 1 szelet 4,5-5 g ch tartalmaz

A bejegyzés trackback címe:

https://cukormazas.blog.hu/api/trackback/id/tr157459084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása