2014. október 21. 09:26 - Krakk Panka

Gesztenyepüré újra gondolva

Szerintem mindenki szereti a gesztenyepürét:-)

Ez egy nagyon egyszerű recept, sok minden nem kell hozzá.

image_1.jpg

Hozzávalók:

150 g gyorsfagyasztott gesztenyepüré édesítőszerrel

150 g mascarpone krém

1 mokkás kanál rumaroma

1 db tojás

Elkészítése:

Kiolvasztjuk a gesztenye pürét és a többi hozzávalóval együtt aprító gépbe tesszük, majd habosra keverjük.

3 db 2 dl szélesebb pohárba adagoljuk a krémet, majd hűtőben 1 órát állni hagyjuk. Diabetikus tejszínhabbal tálaljuk.

Jó étvágyat!

Egy adagban:

766,5 Kcal, 54,15 zsír, 18,5 g ch és isteni lett:-)

A bejegyzés trackback címe:

https://cukormazas.blog.hu/api/trackback/id/tr786811793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása